«Батьківщина» ініціює позачергове засідання Верховної Ради, присвячене питанням ФОПів

Фракція «Батьківщина» спільно з усіма іншими фракціями парламенту, окрім правлячої, зібрала необхідні голоси для проведення позачергового засідання Верховної Ради, щоб розглянути законопроєкти, покликані підтримати фізичних осіб-підприємців.

Про це під час виступу з трибуни парламенту повідомила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

«З 1 січня у фізичних осіб-підприємців закінчується нормальна система підтримки держави, яка існувала багато років і давала можливість самозайнятим людям створити свої робочі місця, годувати свої родини, забезпечувати своє існування. Однак їхнє звичне життя завершується внаслідок голосування монобільшості», – констатувала Юлія Тимошенко.

За її словами, владна команда фактично знищує середній клас і малих підприємців. Тому фракція «Батьківщина» ініціює позачергове засідання для поновлення справедливості та захисту інтересів ФОПів.

«Ми разом із фракцією «За майбутнє» та іншими, крім фракції влади, зібрали всі необхідні підписи для того, щоб завтра, 16 грудня, провести позачергове засідання Верховної Ради та проголосувати потрібні ФОПам законопроєкти, аби з 1 січня не загинув їхній бізнес і не припинилося нормальне життя їхніх родин», – повідомила лідер «Батьківщини».