«Батьківщина» Одещини — Лідер народної довіри на виборах в ОТГ

Минулої п’ятниці, 14 грудня, у місті Одеса відбулась ювілейна 18-а церемонія нагородження лауреатів рейтингу «Народне визнання» — «Одесит року-2018».

В номінації «Лідер народної довіри на виборах територіальних громад Одеської області» переможцем стала Одеська обласна організація ВО «Батьківщина». Нагороду отримав перший заступник голови Одеської обласної ради, очільник Одеської обласної «Батьківщини» Олег Радковський.

Вибори в об’єднаних територіальних громадах Одещини показали, що люди найбільше довіряють саме «Батьківщині».

«Ми отримали впевнену перемогу у Затишанській громаді, Коноплянській та Яськівській ОТГ, в Березівській, Знамянській, Мологівській, Любашівській та Окнянській громадах. Наша команда постійно працюємо над розвитком інфраструктури та економіки в регіоні, представники громад постійно обмінюються досвідом з колегами як з України, так і з зарубіжжя, що дозволяє максимально ефективно використовувати можливості громади та розподіляти бюджетні кошти.» — прокоментував Олег Радковський.

«Батьківщинівець» упевнений, що перемога Юлії Тимошенко на президентських виборах, дозволить реалізувати в життя усі плани по реорганізації та розвитку Одещини та України в цілому.

Окрім того у номінації «За внесок в розвиток транспортної структури регіону» нагороду отримав депутат Одеської облради, голова постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та морегосподарського комплексу Одеської облради, Сергій Петровський.

У номінації «За зміцнення військово-патріотичного та волонтерського руху в Україні» нагороду отримала заслужена артистка естрадного мистецтва України Наталія Радковська.

Лауреатом в номінації «Жінка — лідер Українського агробізнесу» була обрана депутат Одеської обласної ради, керівник фермерського господарства «Стоянов А. А.» Алла Стоянова.