«БАТЬКІВЩИНА» ОДЕЩИНИ ПРЕДСТАВИЛА КОМАНДУ НА МІСЦЕВІ ВИБОРИ

У суботу, 19 вересня, Одеська обласна організація ВО «Батьківщина» провела конференцію по висуванню кандидатів у депутати до Одеської обласної ради, місцевих рад усіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року.

У продовж роботи конференції, делегати затвердили кандидатів у депутати та на голів усіх місцевих рад області.

До першої п’ятірки списку в Одеську обласну раду увійшли: Голова Одеської обласної «Батьківщини» Олег Радковский, адвокат Володимир Босенко, директор рекламного агентства Анастасія Сіліна, голова ГО «Батьківщина молода», заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Митрофанський та підприємець Надія Нечитайло.

Перша п’ятірка списку до Одеської міської ради: генеральний директор телеканалу «Перший міський» і «Першого міського» радіо 102,7 FM — Людмила Орєшина, голова Одеської «Батьківщини» Сергій Янченко, кандидат в мери Одеси від «Батьківщини» — Георгій Селянин, юрист Олександр Панчак і підприємець Ірина Стефанова.

Голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський наголосив на важливості цьогорічних місцевих виборів як для розвитку регіону, так і для країни в цілому.

«Наша Одеська область є унікальним регіоном України, який увібрав у себе різноманіття морської галузі, сільськогосподарського виробництва та курортної багатогранності. І одним з головних питань на сьогодні для Одещини є створення робочих місць, що завжди було та буде запорукою комфортного і затишного життя та розвитку регіону. Тому я впевнений, що з нашою командою, ми втілимо у життя усі задуми та плани, аби Одещина стала локомотивом розвитку та процвітання усієї країни» — зазначив Олег Радковський.

Також на конференції виступив депутат обласної ради від «Батьківщини» Михайло Лазаренко, який зазначив, що у зв’язку з його призначенням Головою Подільської райдержадміністрації, він не буде балотуватись у депутати на цьогорічних місцевих виборах, аби максимально якісно працювати на новій посаді заради жителів півночі Одещини.

Однак Михайло Лазаренко наголосив, що серцем і душею він як був, так і залишається з партією «Батьківщина», а весь колектив Балтської «Батьківщини» продовжує роботу разом з обласною командою задля спільної перемоги.

На зібранні, окрім делегатів та запрошених, були присутні журналісти одеських телеканалів, та ряду обласних газет та радіо.