«Батьківщина» Одещини проти тарифного геноциду

Уряд країни з нового року вчергове підвищив тарифи на газ, електроенергію, опалення та водопостачання. «Батьківщина» Одещини ініціює проведення позачергових сесій рад усіх рівнів в області для прийняття звернень з вимогою від влади повного перегляду ціноутворення на енергоносії та зниження цін на те, що по Конституції належить народу України.

«Ми вже працюємо над питанням по скликанню позачергової сесії Одеської обласної ради для прийняття невідкладного звернення де керівництва держави з вимогою спрямування на потреби населення газу із наших підземних сховищ за ціною закупки – що дозволить миттєво зменшити тарифи втричі», – розповів очільник фракції «Батьківщина» в Одеській облраді Олег Радковський.

«Батьківщинівці» Одещини наголошують на маніпулюванні влади, коли можновладці говорять про необхідність підвищення тарифів, адже газ до підземних сховищ закачували влітку за втричі нижчою ціною.

«Потрібно лише розпочати постачати людям газ за цінами, не вищими за ті, за якими його було закачано у підземні сховища влітку. Це дозволить знизити вартість блакитного палива втричі – й автоматично здешевить і опалення, і електроенергію», — наголосили в «Батьківщині».

Також зазначимо, що Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко наголосила, що люди розуміють те, що влада їх вчергове обманула. Українці по всій̆ країні виходять на масові мітинги, перекривають дороги з вимогою знизити тарифи. Ці вимоги є справедливими та обґрунтованими – адже людям просто не залишили вибору.