«Батьківщина» Одещини розпочала новий політичний сезон

Минулої суботи, 28 серпня, Одеська обласна організація ВО «Батьківщина» підвела підсумки минулорічних місцевих виборів та розпочала новий політичний сезон.

Голова Одеської обласної організації ВО «Батьківщина» Олег Радковський нагородив грамотами від Лідера партії Юлії Тимошенко голів громад, що балотувались від «Батьківщини» та перемогли.

Так, перше місце за результатами виборів голів ОТГ отримав Віктор Лобач, Іванівська громада — 79,67%. Зазначимо, що отриманий результат в Іванівській громаді є другим по всій країні серед голів ОТГ, що перемогли від «Батьківщини».

Другий результат отримав голова Зеленогірської ОТГ Володимир Калкатін — 50%, третя сходинка в голови Окнянської громади Олега Бєлоуса — 45,93%, на четвертому місті голова Стрюківської ОТГ Афанасьєв Олександр, з результатом 37% і п’ятий – голова Ананьївської громади Юрій Тищенко — 32,7%.

Також грамоти Юлії Тимошенко отримали голови ОТГ — самовисуванці, що балотувались та перемогли за підтримки партії «Батьківщина»: Березівська громада, Валерій Григораш — 90,85%, Вилківська громада, Матвій Іванов — 45,48%, Новокальчевська ОТГ, Тимчук Валентина — 35%, Захарівська громада, Осійчук Олексій — 34,3% і Курісовська ОТГ, Григоржевский Валентин — 32,4%.

Окрім голів ОТГ, нагороди отримали партійні організації громад, де від «Батьківщини» обрано шість і більше депутатів:

Іванівська громада, 21 депутат від «Батьківщини» — 95,50%;

Зеленогірська громада, 14 депутатів від «Батьківщини» — 63,64%;

Слобідська громада, 9 депутатів від «Батьківщини» — 40,91%;

Цебриківська громада, 8 депутатів — 36,36%;

Чогодарівська громада, 8 депутатів — 36,36%;

Березівська громада, 9 депутатів — 34,60%;

Курисовська громада, 7 депутатів — 32%;

Долинська громада, 7 депутатів — 31,82%;

Дачненська громада, 7 депутатів — 31,82%;

Великобуялицька громада, 7 депутатів — 31,81%;

Любашівська громада, 8 депутатів — 30,76%;

Стрюківська громада, 6 депутатів — 27,27%;

Андрієво-Іванівська громада, 6 депутатів — 27,27%;

Копоплянська громада, 6 депутатів — 27%;

Ананьївська громада, 7 депутатів — 27%;

Таїровська громада, 6 депутатів — 23,07%.

Загалом депутатів від «Батьківщини» обрано в 61 громаді Одеської області. Також створені фракції партії у чотирьох районних радах області, керівники яких отримали грамоти за високі результати: Березівська районна рада, 8 депутатів — 21,05%; Подільська районна рада, 8 депутатів — 19%; Роздільнянська районна рада, 6 депутатів — 15,8% та Ізмаїльська районна рада, 3 депутати — 7,14%.

Олег Радковський зазначив, що команда «Батьківщини» Одещини завжди працює в інтересах людей та громади, доказом чого є не тільки перемога на виборах, а й результати роботи наших депутатів та голів громад на місцях.

«В громадах Одещини, де депутатами та головами обрані «батьківщинівці» за півроку після місцевих виборів вже зроблено багато корисного та важливого і є великі плани на майбутнє. Проводиться інвентаризація земель сільськогосподарського призначення, аби уберегти головне багатство країни від розбазарювання – земля громад не продається, а здається в оренду тільки місцевим фермерам на максимально вигідних умовах як для громади так і для аграріїв», — зазначив Олег Радковський.