«Батьківщина» Одеси допомагає городянам

Сьогодні в офісі «Батьківщини» Київського району Одеси, очільник партосередку міста Михайло Поживанов зустрівся з мешканцями району.

За словами політика, на зустрічі з одеситами та активом партії обговорили ситуацію в країні, соціальні питанні та підготовку до зимового періоду.

«Сьогодні людям особливо потрібна допомога та підтримка, а іноді й просто добре слово. Тому наш партійний офіс працює щоденно, люди отримують продукти харчування, а щотижня наш юрист веде прийом громадян, так як і одеситам і особливо переселенцям потрібні різноманітні консультацій по документа та виплатам. Працюємо разом на Перемогу!», — розповів Михайло Поживанов.

Заначимо, що гуманітарна допомога надається БФ «Рідний Берег» в рамках роботи спільного гуманітарного хабу «Одеса ХАБ Батьківщина», також підтримку та допомогу мешканцям Київського району Одеси надає депутат облради Василь Шкрябай.