«Батьківщина» Одеси влаштувала свято для дітей

«Батьківщина» міста Одеса під керівництвом Михайла Поживанова влаштувала для дітей святковий концерт та безкоштовний похід до зоопарку.

Як розповів голова партосередку, дякуючи директору Одеського зоопарку Ігорю Бєлякову діти відвідали цікаву екскурсію та познайомились з різноманітними тваринами.

«У світі нема нічого кращого за дитячу посмішку. Вона надихає і дарує всім нам віру в щасливе майбутнє. Навіть, в ці тяжкі часи війни ми не можемо не мріяти про кращу долю для наших дітей. А коли ще збуватися дитячим мріям, як не під новий рік? Саме тому ми організували низку святкових заходів, щоб дитячі усмішки засяяли з новою силою. Щоб в кожному домі, в кожному куточку нашої великої та незламної батьківщини знову оселилися мрії та надії, — розповів Михайло Поживанов, — Вдячний друзям та партійцям за допомогу в організації заходу. Дивлячись на наших дітей я впевнений, що нам вистачить сил пройти через ці нелегкі випробування. Заради них сьогодні кожен українець на своєму місці робить все можливе та неможливе щоб наблизити нашу перемогу».