«Батьківщина» підтримує медзаклади Одещини

Чергову допомогу від «Батьківщини» отримали сьогодні лікарні міста Чорноморськ та Великомихайлівської громади Одещини.

Як розповів керівник партосередку міста Одеса Михайло Поживанов, сьогодні разом з головою «Батьківщини» одеського району Сергієм Білюком та членкинею партії Вірою Ревенко зустрілись з головним лікарем медзакладу Чорноморська Сергієм Солтиком та передали гуманітарний вантаж лікарні.

Окрім того партійці привезли допомогу нашим військовим в ЗСУ. Гуманітарну допомогу отримала Великомихайлівська лікарня та військова частина, де проходить службу наша депутатка Авангардівської селищної ради Інна Перун.

«Продовжуємо роботу заради нашої Перемоги. Сьогодні побували у двох лікарнях області, поспілкувались з персоналом та передали допомогу медзакладам. Зазначу чітку організацію роботи, оновлене обладнання та людяність лікарів і медперсоналу. Домовились про співпрацю і надалі», — розповів Михайло Поживанов.

Допомога по Одеській області надається в рамках роботи партійного гуманітарного хабу «Одеса Хаб Батьківщина».