«Батьківщина» продовжує допомагати громадам Одещини

Благодійний фонд «Блага справа», депутата Одеської облради Олександра Барського, в рамках роботи спільного гуманітарного хабу «Одеса ХАБ Батьківщина» продовжує надавати гуманітарну допомогу жителям Кодимської громади Подільського району Одещини.

«В рамках роботи спільного гуманітарного хабу «Одеса ХАБ Батьківщина», до якого входить БФ «Рідний берег» Олега Радковського та Михайла Поживанова, наш фонд «Блага справа» та ряд інших організацій, ми маємо змогу допомагати людям продуктами харчування» — розповів депутат Олександр Барський.

Лише за останній час гуманітарну допомоги отримали жителі більшості сіл Кодимської громади: Шершенці, Лисогорка, Лабушне, Лабушне, Круті, Петрівка, Івашків та жителі міста Кодима.

«Ми намагаємось підтримати в цей непростий час малозабезпечених, вдов, вимушених переселенців та пенсіонерів громади — кожен отримує по 18 кілограмів продуктів. Щиро дякую очільниці партосередку Кодимської громади Тетяні Бородіної за злагоджену роботу по розподіленню гуманітарної допомоги в громаді», — додав Олександр Барський.