«Батьківщинівки» Одещини долучились до Форуму жінок-лідерок

Сьогодні в Києві завершив свою роботу Форум для жінок — лідерок політичної партії ВО «Батьківщина», що відбувся за підтримки National Democratic Institute (NDI) США 17-18 жовтня та зібрав представниць партії з усієї країни.

Партосередок на заході представляли чотири партійки з Одещини. Голова Балтського міського партосередку Людмила Антонова, очільниця Роздільнянської районної організації партії Оксана Дмитренко, голова Захарівського районного партосередку Ліна Слухінська та заступниця голови Кілійської районної парторганізації Калінська Алла.

Упродовж двох насичених днів роботи в групах та загальних обговорень партійки аналізували минувші виборчі кампанії та розробляли нові стратегії та підходи для участі та проведення місцевих виборів з акцентом на гендерній рівності.