«Батьківщинівці» облаштували парк в Ананьївській громаді

Днями активісти партосередку «Батьківщини» Ананьївської громади облаштували територію та висадили квіти біля пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

«Минулого тижня актив нашої парторганізації попрацював біля будівлі міської ради, втіливши цікаву ідею — виклавши квітами на клумбах зображення українського герба та прапора, — розповіла голова «Батьківщини» Ананьївської громади Оксана Глущенко, — За тиждень квіти добре адаптувалися та вже радують перехожих. Звісно, що й нам приємно дивитися на результати своєї роботи. Не шкода витратити власні кошти та особистий час на добру справа, яка радуватиме та надихатиме односельців».

Цього намагався дотримуватися у свій час і засновник Ананьївської «Батьківщини», нині покійний Федір Степанович Кузя. Саме завдяки його ініціативності та небайдужості на площі Перемоги з’явився пам’ятник Чорнобильцям, і ліквідатори мають своє особливе місце, аби зустрітися та поспілкуватися у тісному колі.

«Ми ж, зі свого боку, зробили сьогодні свій посильний внесок та висловили своєрідну шану нашим ліквідаторам — додали цьому куточку краси та затишку», — додала пані Оксана.