«Батьківщинівці» Одеси передали подарунки дітям з особливими потребами

3 грудня – Міжнародний день людей з особливими потребами. Напередодні цього дня «Батьківщина» Суворовського району міста Одеса традиційно відвідала своїх маленьких підопічних у стінах дитячої бібліотеки №48.

У рамках благодійної акції за підтримки голови «Батьківщини» міста Одеса Сергія Янченко, хлопчики та дівчатка отримали солодкі подарунки, новорічні прикраси, та дитячі енциклопедії.

«Кожного року діти завжди радо та привітно нас зустрічають, готують святкову програму. Цього річ, у зв’язку з карантином,  вони нажаль не змогли продемонструвати всі свої творчі здібності, але усі гостинці та подарунки дітям, які залишилися вдома ми передали працівники бібліотеки. Наша акція — це заклик до всього суспільства не забувати, що поруч з нами живуть люди з особливими потребами, яким потрібне наше піклування  кожного дня», — розповів Сергій Янченко.