«Батьківщинівці» організували спортивний турнір на Одещині

Днями у Мирнопільській школі Арцизького району Одещини відбувся районний турнір по настільному тенісу, підтримку в організації та проведенні заходу надав місцевий осередок «Батьківщини».

Як зазначили у прес-службі Одеської обласної парторганізації у змаганнях прийняли участь школярі з п’яти шкіл Арцизького району. За результатами змагань були визначені переможці серед дівчат та хлопців у вікових групах серед 5-8 та 9-11 класів.
Усі учасники та переможці змагань отримали нагороди та подарунки від «батьківщинівця» команди Арцизького району, голови благодійного фонду «Промінь добра» Олега Капсамуна.

«Підтримка молоді є пріоритетом нашої роботи, тому що тільки таким чином можливо побудувати сильну Україну. В Арцизькому районі ми постійно проводимо спортивні та інтелектуальні конкурси та змагання, різноманітні виставки та презентації. Молодь сьогодні проявляє велику соціальну активність та небайдужість до майбутнього країни, вони бачать своє життя у своєму селі та місті, тому ми і надалі будемо максимально підтримувати та допомагати молоді», — зазначив Олег Капсамун.