Олег Батлюк передав Окнянській лікарні медичне обладнання

Депутат Одеської облради фракції «Батьківщина» Олег Батлюк передав Окнянській центральній районній лікарні два автоматичних аналізатора для біохімічного та загального аналізу крові.

Про це повідомляє пресслужба Одеського обласного партосередку «Батьківщини».

За словами депутата, до сьогодні у районній лікарні були відсутні аналізатори крові, і жителям Окнянської громади доводилось їздити до сусіднього райцентру.

«Кожен з нас розуміє, що встановити правильний діагноз без лабораторної діагностики просто не можливо, і я радий тому, що спільними зусиллями нам вдалось придбати два аналізатори крові для районної лікарні. І тепер жителям Окнянщини не доведеться витрачати години на поїздку до Подільська та стояти в чергах», — розповів Олег Батлюк.

Зазначимо, що Олег Батлюк постійно надає допомогу Окнянській районній лікарні та підтримує медиків, особливо у непростий час боротьби з коронавірусом.