«Батьківщинівці» встановили черговий дитячий майданчик на Одещині

Днями у селі Вигода, Біляївського району Одещини завдяки депутатам — «батьківщинівцям» було відкрито дитячий майданчик.

Як зазначили у прес-службі Одеського обласного партосередку минулого року до депутатів фракції «Батьківщина» Біляївської районної ради звернулися мешканці житлового масиву «Плодовий» села Вигода з проханням посприяти у виділенні з районного бюджету коштів на придбання дитячого ігрового майданчику.

«Місцевим діткам не було де гратися, а батькам було незручно з дітьми добиратися до центру села аби розважити дітей», — зазначили «батьківщинівці», за їх словами село Вигода не представлено у Біляївській районній раді депутатом від «Батьківщини», та незважаючи не це народні обранці опікуються справами громади.

Дитячий ігровий майданчик був закуплений за кошти районного бюджету наприкінці минулого року. А вже на початку квітня, як тільки дозволили погодні умови, він був встановлений. Тепер і дітки при ділі і батьки мають дещо більше вільного часу для відпочинку разом зі своїми чадами.