«Батьківщинівці» взяли шефство над будівництвом нової школи у Хлібодарському

У селищі Хлібодарське Біляївського району Одещини влітку цього року стартувало будівництво нової школи. Виділення коштів на будівництво стало можливим завдяки співпраці депутатського корпусу місцевої громади та ініціатив фракцій «Батьківщина» у райраді Біляївського району та в Одеській обласній раді.

На сьогодні зусиллями депутатів-«батьківщинвців» закінчено ремонт та утеплення старої школи в селищі Хлібодарське, де діти будуть навчатись поки будується нова школа.

Очільник фракції «Батьківщина» у Біляївській райраді Сергій Кузьмук зазначив, що будівництво нового навчально-виховного комплексу в Хлібодарську йде за графіком і до кінця року планується забити усі сваї для фундаменту.

«Сьогодні будівництво школи фінансується за кошти бюджету Біляївського району та обласного бюджету Одещини. У наступному році чекаємо на відкриття фінансування за рахунок коштів Державного бюджету», — зазначив Сергій Кузьмук.

Нагадаємо, що завдяки депутатам фракції «Батьківщина» в обласній та районній радах з обласного та районного бюджетів було виділено більше 10 млн. гривень на початкові роботи, загальна ж сума витрат на будівництво школи становитиме близько 84 млн. гривень.

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, зазначив, що депутатський корпус «Батьківщини» взяв під особистий контроль будівництво школи задля того, щоб бюджетні кошти надходили вчасно і в повному обсязі, а школа була побудована якісно та у строк.