Березівська громада отримала допомогу з Європи

Завдяки програмі ULEAD та Німецькому товариству міжнародного співробітництва GIZ Ukraine Березівська громада Одещини отримала комплекс вуличного освітлення, генератори та іншу допомогу з Європи.

Як розповів голова громади Валерій Григораш, дана гуманітарна допомога згрупована у два набори – «Прихисток» та «Освітлення».

«Ми отримали вуличний освітлювач, потужні та сучасні генератори, які зможуть забезпечити стабільну роботу стратегічно важливих об’єктів ОТГ у разі виникнення надзвичайних ситуацій, намети, похідні ліжка, ковдри, каремати, баки для питної води на 1000 літрів та базові і гігієнічні набори, які у разі потреби будуть використані для облаштування місць тимчасового укриття для перебування громадян», — розповів Валерій Григораш.

В громаді висловлюють щиру подяку країнам Європейського Союзу за неоціненну роль у підтримці нашої держави. Українці по справжньому відчули, що таке об’єднана Європа і хто є справжніми друзями!