Березівська райрада вимагає зниження тарифів

Сьогодні, 26 січня, на сесії Березівської районної ради Одеської області депутати підтримали звернення до керівництва держави щодо зниження тарифів.

Депутати усіх фракцій окрім «Слуг народу» підтримали рішення про звернення до Президента України, Верховної ради та Кабміну щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та житлово-комунальні тарифи для населення.

«Сьогодні ми прийняли важливе звернення до керівництва країни, бо вважаємо неприпустимим коли нам продають наш український газ втричі або й уп’ятеро дорожче ніж він коштує. Наша фракція підготувала звернення, яке підтримали усі колеги з інших партій окрім президентської, бо незважаючи на різні політичні світогляди – добробут та захист українців є головним», — зазначив голова фракції «Батьківщина» в Березівській райраді Володимир Сорохманюк.

Такі ж звернення готуються «батьківщинівцями» до прийняття в інших місцевих радах Одещини.