Депутат облради Андрій Бабенко провів нараду в Захарівській громаді

В Захарівській громаді Роздільнянського району відбулась розширена нарада за участю голови ОТГ Олексія Осійчука, депутата Одеської облради фракції «Батьківщина» Андрія Бабенка, заступниці голови Роздільнянської райради від нашої партії Альони Александрової, старост громади, членів виконкому та депутатів ОТГ.

На нараді розглядались нагальні питання життєдіяльності громади — виконання бюджету, дотримання комендантської години мешканцями населених пунктів, надання гуманітарної допомоги переміщеним особам та контроль її розподілу, цінова політика в магазинах тощо.

Андрій Бабенко анонсував проведення благодійної акції до Великодня та запропонував старостам визначити коло осіб – отримувачів благодійного великоднього кошика.

Також обговорили питання комендантської години на Великодні свята та правила відвідування храмів. Відповідно до розпорядження начальника Одеської ОВА – вечірні богослужіння мають завершитись за 2 години до початку встановленої комендантської години з дотриманням безпеки та без масового скупчення людей.