Депутата від «Батьківщини» обрано заступником голови Роздільнянської райради

Учора, 24 листопада, відбулась перша сесія новоствореної Роздільнянської районної ради Одеської області.

До складу депутатського корпусу райради увійшло шість депутати від «Батьківщини» — Альона Александрова, Владислав Дмитренко, Оксана Добровольська, Вячеслав Чабан, Ліна Слухінська та Дмитро Ракович, що є другим результатом серед усіх партій, які увійшли до ради.

На першій сесії депутати прийняли присягу та обрали голову і заступника районної ради. Зазначимо, що заступником голови Роздільнянської райради обрано депутатку-«батьківщинівку» Альону Александрову.

Депутати  зазначили на важливості консолідації зусиль для застосування  невідкладних кроків для того, щоб негайно міняти стратегію розвитку держави на прикладі свого району в межах повноважень ради.

«Батьківщина» отримала другий результат серед усіх партій на цьогорічних місцевих виборах, що говорить про несприйняття українцями того шляху – куди веде державу нинішня влада. Ми націлені у свої роботі тільки на результат та протидію усім кризовим викликам і готові працювати для того, щоб країна мала шанс на розвиток, а не на той хаос, який сьогодні панує в Україні» — зазначили депутати фракції «Батьківщина».