Іван Крулько: «Батьківщина» за збільшення фінансування українських доріг

«Батьківщина» підтримала законопроєкт про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо джерел формування державного дорожнього фонду (№1063) в цілому.

Як наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час розгляду документу в сесійній залі, Україні треба якнайшвидше вирішувати катастрофічну ситуацію із дорогами, щоб до нас прийшли інвестиції, розвивався бізнес та економіка.
«Треба наповнювати дорожній фонд, який лише розпочав роботу, реальними коштами. А бюджетному і транспортному комітету треба шукати додаткові джерела фінансування на ремонт та будівництво доріг. Не буде доріг – не буде розвиватись економіка, в Україну не прийдуть інвестори. Маємо розвиватись як транспортна країна, де проходять основні магістралі», – переконаний політик.
Він також наголосив, не треба забувати і про жорсткий контроль за коштами, «щоб кошти, які виділяються на дороги, не розкрадались, а ефективно використовувались і будувались якісні дороги».