Іванівська громада допомагає малозабезпеченим односельцям

Днями в Іванівській громаді Одещини, під керівництвом «батьківщинівця» Віктора Лобача відкрили пункт соціальної допомоги малозабезпеченим жителям громади.

За словами голови громади, Віктора Лобача, з початку наступного тижня в приміщенні Іванівської селищної ради розпочне роботу пункт соціальної допомоги, у якому хліб буде реалізовуватись підприємством «Іванівські млинарі» за соціальною ціною – 7 грн. за шт, а всі інші продукти харчування та найнеобхідні побутові товари будуть безкоштовними.

«Це маленька, але реальна справа для людей, що потребують допомоги. І мені дуже приємно, що до нашої ініціативи активно долучились депутати,  місцеві підприємці та багато жителів громади», — розповів Віктор Лобач.