Іванівська громада передала позашляховик для фронту

Голова Іванівської громади Віктор Лобач та очільник партосередку Березівського району Одещини Володимир Сорохманюк передали військовим позашляховик.

Як розповів Віктор Лобач, гуманітарний штаб Іванівської селищної ради відгукнувся на клопотання бойового підрозділу Одеського УМВС «Цунамі» та передав воїнам позашляховик для виконання бойових завдань на херсонському напрямку — «Передали позашляховик командиру роти спецпідрозділу «Цунамі» підполковнику Юлдашеву з побажаннями, щоб він допомагав їм на фронті гнати ворога з української землі та наближати нашу Перемогу, а хлопцям доброї долі та завжди повертатися живими та здоровими».

Також громада передала медичні аптечки, тушонку, соки, смаколики від дітей та державний Прапор України з найкращими побажаннями воїнам від дітей Іванівського закладу загальної середньої освіти ім. Б.Ф. Дерев’янка.

Пліч о пліч зі Збройними Силами України бойові завдання виконують і бійці Національної Гвардії та спецпідрозділи МВС України, які інколи залишаються в тіні і про них менше згадують, хоча їх вклад в майбутню Перемогу дуже великий.