Ізмаїльський Окружний виборчий штаб очолив Марк Петров

Сьогодні, 9 вересня в місті Ізмаїл, представниками Одеського обласного виборчого штабу партії ВО «Батьківщина» був представлений новий керівник Ізмаїльського районного та окружного виборчого штабу — Марк Петров.

Марк Петров є крупним підприємцем регіону та досвідченим і порядним керівником.

Одразу після призначення Марк Петров провів першу нараду з командою «Батьківщини» південного регіону Одещини, на якій були розглянуті нагальні питання проведення виборчої кампанії та поставлені пріоритетні завдання для отримання максимального результату як по громадам так і в районну та обласну ради.

Керівники Ренійського та Кілійського виборчих штабів з упевненістю зазначили, що з приходом нового голови Ізмаїльського окружного штабу Марка Петрова, який є порядною та авторитетною людиною в регіоні — якісний склад кандидатів усіх рівнів в окрузі покращиться в рази, що дозволить отримати високий результат на виборах.