Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко відвідала Одесу та Миколаїв

Сьогодні Лідер нашої партії Юлія Тимошенко прибула до Одеси, яка зустріла її з гарною весняною погодою та добрими новинами, що крейсер «Москва» пішов саме туди, куди його направили наші військові. Дякуємо ВМС та ЗСУ!

Разом з головою Одеської обласної «Батьківщини» Олегом Радковським Юлія Володимирівна поїхала до Миколаєва де відкрила Центр гуманітарної допомоги «Батьківщини» Миколаївській та Херсонській областям. Від Одещини Олег Радковський з колегами по фракції Олександром Барським та Олегом Казимировим передали Центру допомогу для жителів.

Також відбулась зустрілись з колективом Міської лікарні Миколаєва, на якій Лідер партії обговорила з лікарями ситуацію на сьогодні та першочергові потреби закладу і передала важливе медичне обладнання.

Наостанок побували у школі-інтернаті, де тимчасово мешкають переселенці з постраждалих від бойових дій населених пунктів та допомогли відправити два автобуси з людьми, що вимушені покинути свої домівки через війну, до Польщі.

Олег Радковський зазначив невпинну силу духу та мужність Миколаївської та Херсонської команд «Батьківщини».

Ви справжні герої, дякую вам! Разом до перемоги! Все буде Україна!