Михайло Поживанов отримав нагороду «Громадський діяч року»

Керівник «Батьківщини» міста Одеса Михайло Поживанов отримав нагороду в щорічному Рейтингу популярності людей і подій півдня України «Народне визнання» – «Одесит року» в номінації «Громадський діяч року».

Як розповів політик, з початку війни він активно займається громадською діяльністю, благодійністю та гуманітарним напрямком допомоги жителям Одещини.

«Сьогодні кожен на своєму місці наближає нашу перемогу. Я роблю те, що в моїх силах, спираючись на досвід та використовуючи дружні зв’язки за кордоном, щоб допомагати здобувати цю перемогу нашим військовим, щоб у цей важкий час підтримувати діячів культури, художників та письменників, щоб наша дітвора якнайменше відчувала наслідки війни. Дуже приємно і водночас відповідально отримати таку нагороду», — розповів Михайло Поживанов.

Окрім того, нагороду в номінації «За підтримку бойового духу українського воїнства» отримала народна артистка України, член міського бюро одеської «Батьківщини» Віра Ревенко.

Варто зазначити, що нагороди «батьківщинівцям» вручив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

«Особливо приємно отримати такі відзнаки за свою роботу від голови облради Одещини – людини, що уособлює місцеве самоврядування на найвищому регіональному рівні. Наша перемога не за горами, ми здобудемо її спільними зусиллями вже у цьому, 2023 році, я в це вірю і цього прагну!», — додав Михайло Поживанов.