На Одещині депутати продовжують звітувати перед виборцями

Днями, депутат Одеської облради Михайло Лазаренко провів зустріч із жителями села Борсуки Балтського району. На зібранні «батьківщинівець» відзвітував перед сільчанами за рік депутатської діяльності, та вислухав багато важливих питань, що турбують жителів села.

На зібранні жителі села Борсуки звернулись до депутата з проханням вирішити питання прийому молока, нецільового використання земель та виплат соціальної допомоги та пенсій. Михайло Дмитрович запевнив сільчан що підготує звернення у відповідні органи влади і усі питання будуть вирушенні найближчим часом.
Також «батьківщинівець» завітав до місцевого дитсадка та передав дітлахам подарунки та солодощі.
З особливим теплом Михайло Лазаренко відвідує та зустрічається з учасниками та інвалідами ІІ світової війни. Буваючи в селі Борсуки, він завжди відвідую ветерана, інваліда І групи Павла Манжуляка, який визволяв нашу країну та країни Європи від фашистів. Михайло Дмитрович провідав шановного ветерана, дізнався, як він себе почуває, чи потребує, можливо, якоїсь допомоги та попросив Павла Євсійовича берегти себе, адже День Перемоги треба відзначати разом з нашими поважними ветеранами.