Одеська «Батьківщина» домоглася створення депутатської комісії

cnДепутати Одеської обласної ради підтримали депутатський запит про створення комісії з перевірки діяльності КП «Видавництво «Чорномор’я ». Депутатський запит поданий 3 лютого, в ході сесії Одеської обласної ради керівником фракції «Батьківщина» Сергієм Веселова.

В даний час робочий колектив редакцій газет «Чорноморські новини», «Вечірня Одеса» і «Юг» продовжує працювати при замерзлої системі опалення, в не опалювальних службових приміщеннях, нелюдських умовах при температурі -3 градуси.

«Враховуючи вищевикладені факти, для вирішення даного питання і відновлення порушених прав працівників редакцій і самого КП «Видавництво «Чорномор’я» на право роботи в нормальних умовах, керуючись ст.ст. 10 — 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу створити депутатську комісію з перевірки діяльності підприємства », — звернувся Сергій Веселов.

«Влада використовує всі можливості для того, щоб перешкодити нормальній роботі ЗМІ, — зазначив Володимир Усов, заступник голови одеської міської організації партії« ВО «Батьківщина». — І сьогодні вже зрозуміло, що це не випадковість, не одиничний випадок, а замовлення влади щодо згортання свободи слова в Одесі ».

У питаннях: що це — халатність, і, відповідно невідповідність керівника КП посади, на яку його делегував обласна рада, або свідоме створення нестерпних умов роботи з метою виживання неугодних ЗМІ тепер належить розібратися депутатської комісії.