Олег Радковський привітав Одеський Національний Економічний Університет із відкриттям «Коворкінгового простору»

Сьогодні в Одеському Національному Економічному Університеті відбулося відкриття сучасного «Коворкінгового простору» для студентів ВНЗ, яке складається з двох нових аудиторій, оснащених мультимедійним та конференц-обладнанням та швидкісним Wi-Fi.

Червону стрічку на урочистому відкритті разом із ректором університету Анатолієм Ковальовим перерізав перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський.

За словами ректора, це простір для комунікації, співпраці та навчання всіх студентів та викладачів, який буде доступний кожному в ОНЕУ.

«Нам вдалось побудувати такий простір завдяки підтримці підприємницької спільноти та наших випускників. Коворкінг готовий до проведення майстер-класів, вебінарів та конференцій — є все необхідне обладнання для забезпечення будь-якого формату зустрічей та заходів», — зазначив ректор Анатолій Ковальов.

У свою чергу перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський наголосив на важливості такого розвитку ВНЗ.

«Це важлива сторінка розвитку університету, оскільки даний центр дозволить студентам проводити різноманітні заходи, ефективніше обмінюватися досвідом та втілювати в життя нові ідеї. Це інвестиції в людей та в майбутнє – які, безумовно, дадуть свої результати», — додав Олег Радковський.

Варто зазначити, що Одеський Національний Економічний Університет відзначив цього року своє 100-річчя, і є одним із найстаріших ВНЗ в Одесі.