Олег Радковський привітав «Одеську кіностудію» зі 100-річним ювілеєм

Днями в місті Одесі відбулись урочисті заходи з нагоди сторіччя від дня заснування «Одеської кіностудії». В урочистостях прийняв участь Перший заступник голови Одеської облради «батьківщинівець» Олег Радковський.

Очільник обласного партосередку привітав ветеранів та працівників кіностудії з ювілеєм та наголосив на важливості розвитку кіноіндустрії в Україні та зокрема в Одесі.

«Одеська кіностудія за сторічну історію зняла неймовірну кількість шедеврів світового кінематографа та об’єднала навколо себе величезну кількість талановитих людей, які саме тут, в Одесі, змогли розкрити свій талант та творити шедеври», — сказав Олег Радковський, та побажав колективу кіностудії великих проектів і світових нагород.

Зазначимо, що урочисті заходи відбулись у павільйоні який був побудований першим при відкритті кіностудії сто років тому.

Окрім почесних грамот від представників влади, старожили кіностудії отримали нагороду «Легенда Одеської кіностудії», серед яких відомий кінорежисер Геннадій Тарасуль, що працює на студії з 60-х років минулого століття.