Олег Радковський привітав переможців турніру з мініфутболу організований Нацполіцією Одещини

Сьогодні, 20 грудня, співробітники МВС та Нацполіції відзначають День вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. З нагоди свята в Одесі відбувся турнір із мініфутболу серед співробітників правоохоронних органів.

У турнірі прийняли участь 10 збірних команд з усіє Одеської області.

Переможців та призерів чемпіонату нагородили кубками, медалями, дипломами та подарунками. Нагороджували спортсменів – начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин та перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський.

«Ви, дорогі ветерани, завжди були в авангарді і саме Вам, старшому поколінню, суспільство вдячне за те, що є українська держава, нація та майбутнє. Від імені депутатського корпусу Одеської обласної ради та від себе особисто — щиро вітаю Вас зі святом, а всіх учасників турніру – з перемогами та гарною грою!» — сказав під час урочистого закриття турніру перший заступник голови Одеської облради Олег Раковський.

Кубок переможців виборола збірна ГУНП на Одещині. Друге і третє місце на п’єдесталі зайняли команди відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 та Білгород-Дністровського районного відділу поліції.

Завершився футбольний захід товариським матчем між переможцями та ветеранами МВС, у якому Суперкубок отримали досвідчені спортсмени.

Також варто додати, що одним з гравців команди ветеранів МВС був депутат фракції «Батьківщина» Одеської обласної ради — Володимир Босенко.