Олег Радковський привітав переможців змагань на закритті скакового сезону Одеського іподрому

Закриття скакового сезону 2021 року стартувало сьогодні на Одеському іподромі. Захід вже традиційно став святом, як для любителів верхового спорту, так і для одеситів, які вирішили просто відпочити з дітьми.

Програма закриття сезону виявилась досить насиченою і розпочалась з параду учасників перегонів і скачок. А самі скачки проводилися в багатьох номінаціях: бігу на приз на честь ХХІХ Всеукраїнських кінноспортивних змагань, на Кубок чемпіонів, кубок Одеської обласної ради, на потужність стрибка, скачки на кубок Президента України, бігу на кубок державного підприємства «Конярство України» і Одеського іподрому.

Переможців у кожній номінації нагороджували директор Держпідприємства «Конярство України» Веретюк Євген і директор Одеського іподрому Костянтин Савчиці.

Також на закритті скакового сезону був присутній перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, який вручив кубок Обласної ради переможцю перегонів в цій номінації.

Політик наголосив на важливості розвитку та підтримки кінного спорту і конярства в Україні.

«Кінний спорт — особливий, і має довгу історію та традиції як в Україні, так і в світі. І дуже приємно, що і сьогодні — такі змагання проводяться, а культура кінного спорту і конярства живе і процвітає », — сказав Олег Радковський.

Всього за день змагань на честь закриття сезону було розіграно 11 кубків і призів.