Олег Радковський привітав учасників III Всеукраїнського форуму «Багатодітна сім’я України»

У п’ятницю, 19 листопада, в Одеській ОДА в режимі онлайн — конференції відбулося відкриття III Всеукраїнського Відкритого форуму «Багатодітна сім’я України», в якому прийняли участь представники громадських рад та організації, місцевого самоврядування та влади.

У вітальному слові до учасників форуму, перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський наголосив на важливості підтримки багатодітних сімей, як основи розвитку держави.

«За будь-яких умов нового часу, інститут сім’ї потребує особливої уваги та підтримки від держави та суспільства. Бо сім’я – це основа розвитку, виховання та формування особистості. Саме сім’я, її цінності та соціальні умови життя – є головним показником стану розвитку держави», — сказав Олег Радковський.

Також на відкритті мав слово директор Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса.

Форум триватиме до 18 грудня та матиме декілька форматів заходів по обговоренню пропагування міцної та успішної багатодітної родини, розширення простору взаємодії представників багатодітних сімей та профільних державних структур для поліпшення соціального та економічного становища таких сімей.

За словами організаторів, головне завдання Форуму — обмін досвідом, новими досягненнями, програмами та проектами по вивченню позитивного досвіду підтримки багатодітних сімей в різних регіонах України та за кордоном.