Олег Радковський привітав військових Одещини з Днем захисників і захисниць України

Напередодні Дня захисників і захисниць України в одеському Будинку офіцерів керівництво ЗСУ, області та представники духовенства привітали особовий склад військових частин Одеського гарнізону з професійним святом.

Урочистий захід розпочався з виконання Гімну України та вітального слова командувача оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України, Героя України, генерал-майора Андрія Ковальчука, який привітав військовослужбовців з професійним святом, та вручив відзнаки та нагороди військовим. Також з вітанням виступив Командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України контр-адмірал Олексій Неїжпапа.

Від імені влади військовослужбовців привітав перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський та передав вітальні слова і побажання миру нашій країні від усього депутатського корпусу обласної ради.

Окрім того Олег Радковський вручив грамоти одеської обласної ради кращим військовослужбовцям області.

«Це свято мужності, самовідданості та благородства, якими володіють справжні захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу і професіоналізм на захист нашої держави, — сказав Олег Радковський, — Ви маєте високе звання захисників та захисниць України, та бороните нашу державу. Велика подяка та шана вам за героїзм, мужність та самовідданість».

Після офіційної частини заходу розпочалась концертна програма центру військово-музичного мистецтва Військово-Морських Сил Збройних Сил України.