Олег Радковський привітав випускників Військової академії Одеси

Черговий випуск молодих лейтенантів Збройних сил України пройшов сьогодні у Військовій академії Одеси, більше 300 випускників отримали офіцерське звання лейтенант.

Урочистість розпочалась із зустрічі Заступника Командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерала-майора Олександра Голоднюка, який привітав особовий склад навчального закладу та випускників.

Також випускників академії привітали гості заходу, перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський зазначив, що Військова Академія Одеси є примірним вищим навчальним закладом та готує кращих військовослужбовців.

«Упевнений, що ті знання, які ви отримали в академії, допоможуть вам у щоденній службі народу України. Ви еліта українського війська, еліта української держави. Бажаю вам щасливої офіцерської долі, міцного здоров’я та успіхів і удачі». – зазначив у вітальному слові Олег Радковський.

Серед випускників академії цього року — троє закінчило ВНЗ із золотою медаллю, 29 лейтенантів отримали дипломи з відзнакою, 78 випускників є учасниками АТО та нагороджені відзнакою Президента України «За участь в АТО», четверо випускників нагородженні медаллю «Захисник Вітчизни», п’ятеро лейтенантів нагородженні відзнаками Міністерства Оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.