Олег Радковський провів робочу зустріч із Женевським «Центром гуманітарного діалогу»

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський зустрівся із директором «Центру гуманітарного діалогу» (HD Centre) по Євразії та Латинській Америці Девідом Горманом (David Gorman), також у складі делегації були Михайло Немиря та Дмитро Шабалов.

Девід Горман понад двадцять років працює у сфері вирішення конфліктів та гуманізму, займався миротворчою діяльністю в Азії на Близькому Сході, Євразії, Африці та Латинській Америці.

Як розповів Олег Радковський, на зустрічі із делегацією Женевського «Центру гуманітарного діалогу» обговорили проблемні питання роботи та життєдіяльності Одеської області та південного регіону в цілому.

«Директор «Центру гуманітарного діалогу» Девід Горман має тісні контакти з представниками ООН та ЮНІСЕФ і понад двадцять років займається миротворчою діяльністю та допомогою постраждалим у конфліктах. Наразі вони планують створити в Одеській області великий гуманітарних хаб, куди буде доставлятись допомога для південних регіонів України – Одеська, Миколаївська, Херсонська та Кіровоградська області, — розповів Олег Радковський, — З нашого боку ми опрацьовуємо питання логістики та комунікації для максимального спрощення усіх бюрократичних процедур і швидкої доставки гуманітарної допомоги та її розподілу серед населення».

Окрім того, делегація «Центру гуманітарного діалогу» зустрілась із головою Одеської облради Григорієм Діденко та заступником Одеського міського голови Сергієм Тетюхіним.

В Україні «Центр гуманітарного діалогу» Девіда Гормана працює з початку 2014 року, а загалом організація займається біль ніж 40 країнами світу, де зараз триває або в минулому був збройний конфлікт.