Олег Радковський та Михайло Поживанов разом з мерією Одеси провели перемовини щодо модульних будинків для Одещини

В громадах Одеської області з початку війни розміщено багато сімей переселенців з інших регіонів, зокрема Миколаївщини та Херсонщини. Питання забезпечення їх житлом на сьогодні дуже важливе, та потребує термінового вирішення.

З цього приводу голова «Батьківщини» Одещини Олег Радковський та керівник партосередку міста Одеси Михайло Поживанов зустрілись із заступником Одеського міського голови Сергієм Тетюхіним та представником угорсько-американської компанії Сontinest, Крістіаном Даллос (Krisztian Dallos), яка займається виробництвом швидкозбірних контейнерів для житла, офісів, та медичних шпиталей.

«Компанія Continest виготовляє швидкозбірні приміщення з 20-футових контейнерів, що можуть використовуватись для тимчасового розміщення людей, як пункти медичної допомоги чи шпиталі. Вони завчасно обладнанні усім необхідним, мають встановлене опалення та кондиціонери», — розповів Олег Радковський.

У свою чергу Михайло Поживанов розповів, що перемовини пройшли успішно, є попередні домовленості щодо потреб для Одещини.

«Наступна зустріч з компанією Continest відбудеться в Будапешті, де ми більш детально опрацюємо технічні характеристики модульних будинків, які дуже потрібні громадам Одещини та мобільних госпіталів для наших військових», — зазначив Михайло Поживанов.