Олександр Турчинов: Лікуванням Юлії Тимошенко тепер займуться податківці

turchynovЗ медичного центру «Медіком», де Юлія Тимошенко лікувалась впродовж останніх 10 років, Державною податковою адміністрацією вилучена її історія хвороби.

Про це сьогодні на брифінгу заявив Перший заступник Голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов.

Він повідомив, що 13 січня до цього медичного закладу прийшли податківці.

«Погрожуючи виїмками і перевірками фінансового стану закладу, працівники Державної податкової служби на чолі з полковником податкової міліції Небилюком примусили лікарів видати медичні документи на Юлію Тимошенко, які включають її амбулаторну картку та інші матеріали, які засвідчують процедури лікування протягом десяти років», — зазначив політик.

«Раніше «лікуванням» Тимошенко займались «фахівці » ГПУ, СБУ, тепер до них приєднались ще й «знавці» мануальної терапії з Державної податкової

Олександр Турчинов припустив, що можливо владі вже замало «фальшувати кримінальні справи, тому і в них з‘явилося бажання фальшувати навіть медичні справи, медичні документи».

Окрім того, політик наголосив, що захисники Юлії Тимошенко та керівництво «Батьківщини» звертатиметься до міжнародних правозахисних та медичних організацій.

«Йдеться не просто про боротьбу з нашою політичною силою, йдеться про нахабний та безпрецедентний наступ на права людей, на свободу та демократію в Україні. Йдеться про намагання фізично знищити людину, яка продовжує свою боротьбу – боротьбу, яка обов‘язково завершиться перемогою», — резюмував він.