Перший «Форум Молоді» відбувся в Ізмаїлі

Минулих вихідний у місті Ізмаїл на Одещині відбувся перший регіональний «Форум молоді», що пройшов за підтримки голови «Батьківщини» Ізмаїльщини, депутата Одеської облради Алли Стоянової та громадської організації «Батьківщина Молода» на чолі з Сергієм Митрофанським.

За інформацією прес-служби Одеської обласної «Батьківщини» під час заходу, у якому взяли участь більше сотні молодих хлопців та дівчат, голова «Батьківщини Молодої» Сергій Митрофанський презентував Стратегію молодіжної політики до 2025 року.

За його словами, сьогодні в Україні немає належних умов для самореалізації молодих людей. Внаслідок чого українська молодь масово виїжджає з України у пошуках кращої долі. Нова стратегія пропонує шляхи подолання основних викликів, які стоять перед молодими українцями. Зокрема, це житло, робота та підтримка молодіжних ініціатив.

Перший «Форум молоді Ізмаїльщини» дав старт новому Всеукраїнському політичному проекту, що має відбутись ще у 46 студентських містах України.

В свою чергу очільник Ізмаїльської «Батьківщини» Алла Стоянова відзначила великий інтерес молоді до заходу.

«Лише нещодавно ми створили осередок «Батьківщини Молодої» Ізмаїльщини, де зібралась активна молодь, що бажає змінити країну на краще. Побачивши їхню активність та бажання працювати, ми ініціювали проведення першого «Форуму молоді» саме в Ізмаїлі. Захід викликав жваву дискусію та інтерес, тому я впевнена, що ми зможемо разом з молоддю випрацювати нову молодіжну політику України та побудувати сильну державу», – зазначила Алла Стоянова.

Наприкінці форуму організатори та учасники заходу розгорнули найбільший у світі державний прапор України.