Подільська райрада Одещини вимагає зниження тарифів

Подільська районна рада Одеської області, на своєму засіданні 27 січня, звернулась до керівництва держави з вимогою знизити тарифи на ЖКП.

Депутати усіх фракцій окрім «Слуг народу» підтримали рішення про звернення депутатів Подільської районної ради Одеської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та житлово-комунальних тарифів.

Як зазначив заступник голови Подільської райради, «батьківщинівець» Петро Зейкан, сьогоднішнє звернення вкрай важливе для жителів регіону, так як люди у більшості не в змозі сплачувати тарифи на ЖКП, а субсидії надаються вибірково та не всім хто їх потребує. А головне те, що нам продають наш український газ втричі або й уп’ятеро дорожче ніж він коштує.

Нагадаємо, що учора таке ж звернення прийняли депутати сусідньої Березівської райради.