Президент завітав до Одеси

Перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський прийняв участь у відзначені Дня Військово-Морських сил Збройних сил України та проведенні українсько-американського командно-штабного навчання Sea Breeze – 2019, що відбулись сьогодні в Одесі за участю Президента України Володимира Зеленського під час його робочої поїздки до Одеської області.

Глава держави вручив сімом українським військовим морякам державні нагороди за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних сил України.

Під час урочистих заходів очільник країни, керівництво міста та області відвідали місця стоянки фрегата «Торонто» ВМС Канади, есмінця «Дункан» ВМС Великої Британії, українського десантно-штурмового катера «Станіслав», а також фрегата «Гетьман Сагайдачний» ВМС Збройних сил України.