Вступити в партію

Шановний друже,

Твоя громадянська позиція, небайдужість до долі України, долі свого народу привела тебе на цю сторінку. Я рада, що ти поділяєш цінності партії «Батьківщина», бо це загальнолюдські цінності — демократична та заможна держава, соціальна захищеність, свобода слова. Це цінності, які «Батьківщина» принципово захищає ось уже 15 років і захищатиме завжди.

Сьогодні нам потрібна твоя підтримка, твої таланти, твоя воля. Партійний квиток партії «Батьківщина» це не перепустка до спокійного життя – це можливість боротись за свої переконання як це роблять сотні тисяч членів партії, багатомільйонна армія громадських помічників, допомогу яких важко переоцінити. Боротись і перемагати. Перемогти і відчути себе людиною, особистістю, патріотом України.

Це можливість у боротьбі та постійній роботі відчути себе громадянином, патріотом України. Такої України, якою бачать її мільйони чесних і небайдужих людей.

Юлія Тимошенко

ОЗНАЙОМСЯ З ПРОГРАМОЮ ТА СТАТУТОМ ПАРТІЇ
«ВО «БАТЬКІВЩИНА»
(основні положення)
Витяг з програми партії:
«Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»» об’єднує сьогодні в своїх лавах патріотів, для яких доля і велич України — кровна справа. Патріотів, які при вступі в партію керуються не меркантильними інтересами, а власними переконаннями, які, не зважаючи на утиск і переслідування з боку влади, влилися в ряди свідомих борців за справедливість і благо народу.
Витяг із Статуту партії:
3.1. Членом партії може бути лише громадянин України, який відповідно до Конституції України має право голосу на виборах і який визнає програмні документи партії, виконує вимоги Статуту, сплачує членські внески та бере участь у діяльності однієї з партійних організацій.
3.2 Рішення про прийом у члени партії приймає будь-який статутний орган партії, крім контрольно-ревізійних комісій, протягом місяця з дня подання до нього громадянином особистої письмової заяви про бажання стати членом партії.
3.4. Членами партії не можуть бути судді, працівники прокуратури та органів внутрішніх справ, співробітники Служби безпеки України, військовослужбовці. На час перебування на зазначених посадах чи службі на основі особистої заяви, поданої до відповідних статутних органів партії, вони зупиняють членство в партії, а при звільненні з цих посад можуть поновити своє членство в партії зі збереженням партійного стажу.
Повністю із Статутом і програмою партії ви можете ознайомитись тут:
СТАТУТ                            ПРОГРАМА

Березень 2024