Сергій Білюк допомагає відновити Будинок культури в Дачненській громаді

Влітку цього року, під час чергового ракетного обстрілу ворожа ракета влучила у стадіон Дачненської громади Одеського району. На щастя, ніхто з людей не постраждав, але були пошкоджені Будинок культури та спортивна зала селища, що знаходяться поруч.

А вже днями, до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, відбулось відкриття відновленої котельні Будинку культури за участю першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського, голови громади Руслана Сича, керівника партосередку міста Одеса Михайла Поживанова, очільника «Батьківщини» Одеського району Сергія Білюка та депутатів ОТГ.

Як розповіла керівник Будинку культури, депутатка громади Надія Цибуля, на сьогодні вдалось завершити будівництво нової котельні та встановити все необхідне обладнання для опалення приміщення, на черзі встановлення вікон та ремонт покрівлі.

«Дякуючи допомозі Сергія Білюка, який очолює організацію нашої партії «Батьківщина» в Одеському районі, ми встигли завершити основні роботи до зимового періоду», — розповіла Надія Цибуля.

У свою чергу Сергій Білюк додав, що одразу після обстрілу, поспілкувавшись з керівницею Будинку культури, пані Надією — вирішив допомогти з ремонтом, щоб люди могли працювати в комфортних умовах.

Також, з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Олег Радковський нагородив колектив Будинку культури грамотами Одеської обласної ради.

«Сьогодні культура є важливим важелем нашої боротьби з ворогом за Незалежність та національне відродження. Дякую вам за вашу роботу. Що незважаючи на обстріли та повітряні тривоги ви продовжуєте працювати, берегти духовність та почуття національної гідності. Збагачуєте нашу культуру та народні традицій, що вкрай важливо для взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві», — сказав у вітальному слові Олег Радковський.