Ширяївська громада Одещини отримала гуманітарну допомогу від «Батьківщини»

Сьогодні, засновники Благодійного фонду «Рідний Берег» — керівник обласного партосередку Олег Радковський разом з головою «Батьківщини» Одеси Михайлом Поживановим привезли гуманітарну допомогу до Ширяївської лікарні, якою керує наш однопартієць, депутат Березівської райради Валерій Васильович Бень.

Допомогли доставити гуманітарний вантаж в громаду керівник «Батьківщини» Одеського району Сергій Білюк, очільник Суворовського району Одеси Олег Шевченко та депутат Фонтанської ОТГ Сергій Веселов.

Олег Радковський відзначив, що незважаючи на війну лікарня працює, персонал вчасно отримує зарплатню та має достатнє забезпечення.

«Незважаючи на війну, Одеська обласна рада та обласна адміністрація забезпечують стабільну роботу об’єктів критичної інфраструктури, до яких входять і медзаклади. Зі свого боку наша команда теж допомагає лікарням громад області, бо у всіх нас одна мета – Перемога, і тільки разом, підтримуючи один одного ми здолаємо ворога», — сказав Олег Радковський.

У свою чергу Михайло Поживанов розповів, що Ширяївська лікарня сьогодні отримала медикаменти, засоби гігієни, перев’язочні матеріали та ліки.

«Ми мали замовлення від цієї лікарні і сьогодні виконали чергове зобов’язання. Більша частина австрійської благодійної допомоги, яка зібрана українсько-австрійським товариством Відня та всесвітньо відомою благодійною організацією «Карітас» передана лікарні», — зазначив Михайло Поживанов.

Гуманітарна робота в Одеській області ведеться благодійним фондом «Рідний Берег» Олега Радковського та Михайла Поживанова, що входить до партійного гуманітарного центру «Одеса ХАБ Батьківщина», в якому партійці день у день віддано займаються волонтерською роботою.