В Одесі стартував форум «Ефективна промисловість для обороноздатності».

Перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський прийняв участь у відкритті безпекового форуму в Одесі, що триватиме два дні.

Політик наголосив на важливості підтримки обороноздатності країни на високому рівні та залучені до державних оборонних замовлень підприємств Одещини.

«Одеська область має велику кількість оборонних підприємств та спеціалістів високого рівня та досвіду, тому вкрай важливо залучати підприємства Одещини до державних замовлень. Це дасть поштовх для розвитку оборонної промисловості регіону та технологічних інновацій в цілому», — зазначив Олег Радковський.

Упродовж двох днів міжнародні та українські експерти, представники ОПК та політики обговорюватимуть питання застосовування безпілотної техніки у війську, як вона здатна змінювати тактику і стратегію бойових дій. Крім того, учасники обмінюватимуться думками щодо пріоритетних напрямків розвитку оборонної промисловості України.