В Одесі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

На сьому річницю трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві, представники влади, ЗСУ та духовенства Одещини вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні поклавши квіти до пам’ятного каменю перед будівлею Одеської ОДА.

В урочистих заходах прийняв участь перший заступник голови Одеської облради, очільник обласного партосередку Олег Радковський.

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного каменю Героям Небесної Сотні.

«На цьому тижні Верховна Рада прийняла постанову про визначення Революція Гідності одним із ключових моментів українського державотворення, яка поклала початок новому шляху розвитку України з європейськими цінностями та свободами. Події лютого 2014 року окреслили головні принципи української національної ідеї. І ми повинні зробити все можливе для збереження пам’яті Героїв Небесної Сотні та головних цінностей Майдану», — зазначив Олег Радковський.