Відбулась друга сесія Одеської облради

Сьогодні, 18 грудня, відбулось засідання другої сесії Одеської обласної ради восьмого скликання. На порядку денному депутати розглянули питання регламенту, постійних комісій та зміни до бюджету 2020 року. Також були створені депутатські фракції – фракцію «Батьківщина» очолив Олег Радковський.

Як повідомили у пресслужбі «Батьківщини» Одещини, сесія відбувалась із блокуванням трибуни та галасом, що періодично влаштовали депутати від ОПЗЖ та «За майбутнє».

Але завдяки злагодженій роботі депутатів фракції «Батьківщина» та представників інших демократичних фракцій усі питання порядку денного були прийняті.

«Важливо зазначити, що на сьогоднішній сесії ми прийняли ряд питань по перерозподілу коштів з бюджету 2020 року, які будуть спрямовані на підтримку медичних закладів. В період пандемії дуже важливо сфокусувати роботу депутатського корпусу на максимальній підтримці медпрацівників усіх рівнів!», — розповів голова фракції «Батьківщина», перший заступник голови облради Олег Радковський.