Відбулась перша сесія Кілійської ОТГ на Одещині

Учора, 23 жовтня в Кілійській громаді відбулась перша сесія, на якій голова та депутати громади прийняли присягу та приступили до роботи.

До складу депутатського корпусу Кілійської ОТГ увійшло чотири депутати від «Батьківщини» — Дмитро Артеменко, Алла Калінська, Юрій Пишненко та Анатолій Городніченко.

«Батьківщинівці» зазначили, що зараз у громаді розпочинається складний процес реорганізації громади – приєднання сіл колишнього Кілійського району та передача майна в комунальну власність громади.

«В найкоротші терміни потрібно буде сформувати бюджет громади на 2021 рік, і затвердити план соціально — економічного розвитку, і хотілося, щоб жителі приймали активну участь в житті громади, в її розвитку, в тих важливих процесах, які відбуваються всередині нашої громади. Мати свою думку, висловлювати її, вивчали питання та контролювали — для цього у вас є багато ресурсів, один з них це ваші депутати, яких ви обрали» — зазначила на своїй сторінці у Фейсбук депутатка Алла Калінська.