Відбулась шоста сесія Одеської обласної ради

Сьогодні, 16 квітня, відбулась чергова сесія одеської обласної ради. У порядку денному було понад шістдесят питань, що стосувались різних сфер життя Одещини – зміни до бюджету області, призначення керівників комунальних  установ, депутатські звернення та інше.

Одне з депутатських звернень було ініційоване депутатом — «батьківщинівцем» Сергієм Митрофанським і стосувалось недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти» в селах області.

Доповідаючи з мотивів звернення, Сергій Митрофанський звернув увагу депутатського корпусу на рішення Мінсоцполітики, згідно з яким з 1 вересня цього року пенсії та грошова допомога нараховуватимуться на банківський рахунок, а не видаватимуться поштарами особисто, як це відбувається сьогодні.

«Жодної дорожньої карти, жодного перехідного періоду, жодних зобов‘язань для банківських структур розбудувати свою інфраструктуру на сьогодні не має. В більшості сіл відсутні відділення банків та банкомати де пенсіонери могли б отримати пенсію. Фракція «Батьківщина» наголошує на детальному опрацюванні цього питання, аби воно не стале черговою «горе-реформою», що заганяє людей у селах у глухий кут», — зазначив під час виступу депутат.