Юлія Тимошенко: Україна ще не перемогла, але росія вже точно програла

Весь демократичний світ, коли побачив усе, що відбувалося останні дні в рф, дійшов висновку, що жодна мета країни-агресора не досягнута. Це матиме глобальні наслідки, вигідні для України.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі «Єдиних новин».

«В принципі бліцкриг, спецоперація, все, що росія ставила за мету – програно. Жодна мета – не досягнута. Так, це ще не повна наша перемога, але їхній повний провал. І те, що путін вийшов з оголошенням про мобілізацію, є яскравим свідченням повного зриву їхніх попередніх планів», – переконана Юлія Тимошенко.

За її словами, указ президента рф про мобілізацію – це істеричний крок, який показує тотальну слабкість росії й путіна. І це спровокує титанічні зміни на глобальному рівні, зокрема, у підтримці України.

«Навіть лідери тих країн, які дуже стримано критикували путіна, консолідувалися з найсильнішими країнами, які підтримують Україну. Тобто з вчорашнього дня весь вільний світ заговорив одним голосом, включаючи Генсекретаря ООН. Вони ніколи не визнають жодні референдуми. Україна буде максимально підтримана країнами-друзями. Ця тотальна консолідація світу пришвидшить темпи надання нам зброї, тому що всі розуміють, що Україну потрібно багатократно посилити», – зазначила лідерка «Батьківщини».

Вона також схвально оцінила рішення, які стосуються повернення Україні коштів рф, які були заарештовані внаслідок впроваджених санкцій.